Влез в твоя профил

Твоята количка

';
';

No products in the cart

No products in the cart

No products in the cart

Компас здоровья Сол за вана от Азовско море Успокояваща, 500 g + 30 g


(Базирано на 03 ревюта)
4.22 лв.

Сол за вана за успокоение и емоционален баланс. Усмивката и радостта от живота се връщат заедно с емоционалното спокойствие!

В наличност Купи сега

skubcbg0020

КатегорииСоли за вана

Срок на годност01/11/2020

ТаговеПлодове, царевица, органичен

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Ревюта
 • Сол за вана от Азовско море Успокояваща ще върне усмивката и радостта в живота Ви. Тази сол за вана успокоява нервната система и спомага за емоционалния баланс. Сол за вана от Азовско море Успокояваща е обогатена с етерични масла от маточина /успокояващ оазис за нервната система/. Ароматната солна баня въздейства благоприятно върху физическото възстановяване като облекчава мускулното напрежение. Тя премахва всякакво безпокойство и придава изненадващо състояние на спокойствие и релаксация. Сол за вана от Азовско море има в състава си доказана колекция от успокояващи билки – валериана (лечебна дилянка) и билка дяволска уста. Те успешно премахват стреса и емоционалната раздразнителност като успокояват и подобряват съня.

  Активни съставки:

  • Етерично масло от маточина - успокоява силното нервно напрежение, истерия, безсъние; антисептик, дезинфектант, облекчава главоболието.
  • Валериана (лечебна дилянка) - действа успокояващо, облекчава нервното напрежение, помага при затруднения със съня причинено от нервно напрежение.
  • Билка дяволска уста - използва се при леки сърдечно-съдови заболявания, има успокояващо действие върху централната и вегетативната нервна система. Освен това има спазмолитични свойства.

  Действие:
  - Успокая нервна система;
  - Помага при безсъние;
  - Успокоява раздразненията и емоционалния стрес;
  - Облекчава мускулното напрежение, мускулните и ставните болки.
  Съставки (INCI): морска сол, етерично масло от маточина (Melissa officinalis).
  Активен билков състав: мента (Mentha Piperita), лечебна дилянка (Valeriana officinalis), билка дяволска уста (Leonurus cardiaca).
  Начин на употреба: Разтворете цялата опаковка със сол във вана с топла вода (37-38 C °) и добавете билковия комплекс. Препоръчителната продължителност на процедурата е 15-20 минути.
  Нето тегло: 530 g
  Срок на годност: върху опаковката
  Страна на произход: Русия
  Вид на опаковката: кутия със сол 500 g + 30 g билков комплекс
  Предоставената информация е само с информационна цел и не може да се използва за вземане на решение относно възможността за използване на конкретен лекарствен продукт. Всяка информация, представена на сайта, не замества консултацията с лекар и не може да служи като гаранция за положителния ефект на лекарствения продукт.

  Запишете се за нашия бюлетин