Влез в твоя профил

Твоята количка

';
';

No products in the cart

No products in the cart

No products in the cart

Компас здоровья Прах за зъби Избелващ за пушачи, 75 g


(Базирано на 03 ревюта)
1.7 лв.

Прах за зъби за избелване и премахване на плака

В наличност Купи сега

skubcbg0019

КатегорииХигиенни продукти

Срок на годност01/11/2020

ТаговеПлодове, царевица, органичен

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Ревюта
 • Прах за зъби Избелващ за пушачи е хигиеничен продукт, който осигурява бързо и ефективно избелване на зъбите чрез абразивно отстраняване на тютюневата плака. Специализираният прах за зъби не само ефективно премахва плаката от зъбите, но и ги предпазва от появата на зъбен камък. Този прах за зъби предотвратява появата на кариеси. Прах за зъби Избелващ за пушачи освежава значително устната кухина и премахва неприятния дъх.

  Състав: калциев карбонат, натриев бикарбонат, захарин (Sodium Saccharin), масло от мента (Mentha Piperita), лимоново масло.
  Вид на опаковката: кутия с прах 75 g
  Предоставената информация е само с информационна цел и не може да се използва за вземане на решение относно възможността за използване на конкретен лекарствен продукт. Всяка информация, представена на сайта, не замества консултацията с лекар и не може да служи като гаранция за положителния ефект на лекарствения продукт.

  НА ПРОДУКТОВАТА СТРАНИЦА ДА ИМА РАЗДЕЛ ОПИСАНИЕ (ТОВА ПО-ГОРЕ), СЪСТАВ, НАЧИН НА УПОТРЕБА/подробности относно приема, за възрастни и деца, за кой се препоръчва, за кой не и т.н./ И ДОСТАВКА И ВРЪЩАНЕ

  Запишете се за нашия бюлетин