Влез в твоя профил

Твоята количка

';
';

No products in the cart

No products in the cart

No products in the cart

Компас здоровья Ленено масло Еликсир Омега 3 за черен дроб с екстракти от билки, 200 ml


(Базирано на 03 ревюта)
23.99 лв.

Ленено масло за подобряване на функциите на черния дроб

В наличност Купи сега

skubcbg0014

КатегорииЛенени масла

Срок на годност01/11/2020

ТаговеПлодове, царевица, органичен

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Ревюта
 • Естествено нерафинирано студено пресовано Ленено масло Еликсир Омега 3 за черен дроб с екстракти от билки за подобряване на функциите на черния дроб. Рафинирани продуктите /които са агресивни коректори на вкуса/ и изкуствени витамини натоварват значително черния дроб. Чрез тях той поема огромни натоварвания, опитвайки се да предпази тялото ни от болести, стрес и некачествена ежедневна храна. Ленено масло Еликсир Омега 3 за черен дроб с екстракти от билки облекчава дейността на черния дроб и подпомага функционирането му.

  Състав: нерафинирано годно за консумация ленено масло, растителни екстракти от урока, жълт кантарион, репей, цвекло, амарант, теснолистна върбовка.
  100g съдържа: полиненаситени мастни киселини (витамин F) - ω3 - 57 g, ω6 - 17 g, наситени и мононенаситени мастни киселини - 25,7 g, витамин Е - 6,2 mg.
  Енергийна стойност: 914 kcal / 3838 kJ.
  Препоръки за употреба:
  • Важно предимство на продукта е възможността за индивидуално подбиране на необходимата доза (от 2 чаени лъжички до 2 супени лъжици на ден);
  • Вземете "Еликсир Омега 3 за черния дроб" с малко количество зеленчуци, каша или хляб. Така еликсирът се абсорбира по-добре и действа ефикасно.
  Продължителността на приема е 6 седмици. Колкото по-изразени са нарушенията, толкова по-голяма е необходимостта от повторение на курса 2-3 пъти.
  Начин на съхранение: Съхранявайте при температура не по-висока от 25 ° C, след отваряне съхранявайте в хладилник за не повече от 30 дни.
  Нетно количество: 200 ml
  Вид на опаковката: кутия с бутилка ленено масло 200 ml
  Предоставената информация е само с информационна цел и не може да се използва за вземане на решение относно възможността за използване на конкретен лекарствен продукт. Всяка информация, представена на сайта, не замества консултацията с лекар и не може да служи като гаранция за положителния ефект на лекарствения продукт.

  Запишете се за нашия бюлетин