Влез в твоя профил

Твоята количка

';
';

No products in the cart

No products in the cart

No products in the cart

Фиточай Билков чай при сърдечно-съдови заболявания


(Базирано на 03 ревюта)
2.99 лв.

Билков чай с благоприятно влияние върху работата на сърцето при различни сърдечно-съдови заболявания, 20 филтърни пакетчета по 1,5 g

В наличност Купи сега

skubcbg0013

КатегорииЧай

Срок на годност01/11/2020

ТаговеПлодове, царевица, органичен

 • Описание
 • Допълнителна информация
 • Ревюта
 • Билков чай при сърдечно-съдови заболявания включва плодове от глог, известни със свойствата си да влияят благоприятно на работата на сърцето при сърдечна недостатъчност, свързана с различни сърдечно-съдови заболявания като атеросклероза, хипертония, аритмия и други. В комбинация с плодовете на глог и лечебна дилянка, билката дяволска уста в билков чай при сърдечно-съдови заболявания подобрява работата на сърцето. Този билков чай има и лек успокояващ ефект върху централната нервна система

  Състав: плодове от глог 30%, коренища с корени от лечебна дилянка 30%, билка дяволска уста 40%.
  Начин на приготвяне и употреба: 2 филтърни пакетчета залейте с 200 ml (1 чаша) кипяща вода, покрийте с капак и оставете за 30 минути.
  Приемете 1/3 чаша 3 пъти на ден 30 минути преди хранене.
  *Общо 1 чаша на ден.
  Условия за съхранение: съхранявайте в потребителската опаковка на тъмно място. Съхранявайте готовата инфузия на хладно място за не повече от 2 дни.
  Противопоказания: индивидуална непоносимост.
  Вид на опаковката: кутия с 20 филтърни пакетчета по 1,5 g
  Предоставената информация е само с информационна цел и не може да се използва за вземане на решение относно възможността за използване на конкретен лекарствен продукт. Всяка информация, представена на сайта, не замества консултацията с лекар и не може да служи като гаранция за положителния ефект на лекарствения продукт.

  Запишете се за нашия бюлетин