Влез в твоя профил

Твоята количка

';
';

No products in the cart

No products in the cart

No products in the cart

Доставка и Плащане

-Bio Club | Доставка и Плащане-

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ
“Bioclub.bg” осигуряваме различни възможности за доставка (за България) на продукти – независимо от цената им.

ЗАПЛАЩАНЕ
*Наложен платеж – В момента на получаване с фирма за доставки.
*Плащане по банков път - След завършване на поръчката, трябва да направите банков превод със следните данни:

Пояснителен код/основание за превод: "номера на поръчката Ви"
Име: Биоклуб ЕООД
Банка: ДСК АД
IBAN: BG68STSA93000025815513
SWIFT/BIC: STSABGSF

Ако в срок от 5 работни дни след потвърждаване на поръчката, сумата по същата не постъпи в посочената банкова сметка, поръчката ще бъде автоматично анулирана.

*Плащане с дебитна/кредитна карта - Заплащате стойността на поръчаната стока с банкова карта, чрез виртуален ПОС терминал.

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ
Всички поръчки направени след 14:00ч. се обработват и изпращат на следващия работен ден. Поръчки направени до 14:00ч се обработват същият ден и се взимат от куриер при готовност.

Стоките, поръчани от електронния магазин bioclub.bg, освен стоките, за които изрично е посочен различен срок на доставка, се доставят в срок от 3 работни дни /срока зависи от фирмата доставчик/.

Срокът за доставка започва да тече, след като служител на BIOCLUB се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката, респективно - от получаване на плащането при избран начин на плащане „наложен платеж”, „по банков път”, „с дебитна/кредитна карта”, освен в случаите, в които за конкретната стока е указан различен срок на доставка. При всички случаи, Потребителят ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 3 /три/ работни дни. Доставки се извършват на територията на Република България.

Всички поръчки с обща стойност над 99 лв. са с безплатна доставка за България. Безплатната доставка за над 99 лв. или продукт с такъв етикет, е за самата такса за доставка, тя не изключва таксата наложен платеж.

ОПАКОВКА
Продуктите са грижливо опаковани и застраховани, като в работата си сме достигнали до извода, че “най-добрата застраховка е добрата и здрава опаковка”. Всички пратки изпращани с куриер имат опция за преглед и връщане, което Ви осигурява спокойно и сигурно пазаруване. При отварянето на продукта и заплащането пред куриера Вие се съгласявате, че всичко е наред и след това нямате право на връщане.


ФИРМИ ДОСТАВЧИЦИ
За доставки използваме куриерски фирми Спиди който ще доставят поръчката на посочен адрес или “до поискване” – в удобен за Вас офис. Цените на всички продукти и услуги, изложени в сайта, са в български лева (BGN) и с включен ДДС (20%). Цените за всяка пратка са различни, зависи от тарифата на Куриерската фирма. Тя е за Ваша сметка и плащате директно на куриера.

Запишете се за нашия бюлетин